Mazda3 Sedan

ODABERITE OPREMU

osnovna oprema

OSNOVNA OPREMA

Već od 20.690 €1

Uživajte u vožnji uz maksimalan užitak i bez ikakvog napora, 16-inčne felne od aluminijumske legure i napredne sigurnosne funkcije i-Activsense, npr. Mazdin radarski tempomat i head-up displej na vetrobranu.

prilagodljiva led prednja svetla

sigurnija vožnja noću

Izuzetno napredna prednja svetla automatski se prigušuju kada vam se približava vozilo iz suprotnog smera, dok se snop svetala širi tokom vožnje u krivinama kako biste sa lakoćom videli ispred sebe.

inteligentni sistem pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji

sigurnija putovanja

Senzori nadziru brzinu i udaljenost od vozila ispred vas, a kočnice se pripremaju za zaustavljanje vozila u nuždi ili automatsko kočenje ako se previše približite.

SAZNAJTE VIŠE
PLUS

Već od 21.990 €1

Uživajte u vrhunskoj udobnosti i opuštenoj atmosferi uz dvozonsku automatsku kontrolu klime i kameru za pogled pozadi za jednostavnije, sigurnije parkiranje, idealnu za gradske ulice.

UĐITE I IZAĐITE S LAKOĆOM

INTELIGENTNI ULAZAK U VOZILO BEZ KLJUČA

Uđite u automobil bez ključeva u džepu. Samo pritisnite prekidač na vratima odnosno pritisnite dva puta kako biste otvorili sva vrata. 

STIL I SOFISTICIRANOST

18-INČNE FELNE OD ALUMINIJUMSKE LEGURE

Iskoristite prednosti primamljivih i neodoljivih 18-inčnih felni od aluminijumske legure koji ne samo da dopunjuju sportski i vrhunski izgled potpuno nove Mazde3, već i doprinose prianjanju i stabilnosti automobila.

SAZNAJTE VIŠE
GT

Već od 23.890 €1

Iskoristite prednosti naprednog sigurnosnog sistema i-Activsense uključujući i one najnovijeg sistema prepoznavanja saobraćajnih znakova zahvaljujući kojem nećete propustiti nijedan saobraćajni znak, a tu je i sistem upozorenja vozača na umor koji vas upozorava kada za upravljačem osećate umor.

SIGURNIJA VOŽNJA NOĆU

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVETLA

Izuzetno napredna prednja svetla automatski se prigušuju kada vam se približava vozilo iz suprotnog smera, dok se snop svetala širi tokom vožnje u krivinama kako biste s lakoćom videli ispred sebe.

JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU

8,8-INČNI CENTRALNI DISPLEJ

Najnoviji 8,8-inčni široki centralni displej olakšava čitanje pa tako odmah možete videti važne putne informacije i upozorenja i pronaći potrebne podatke pomoću intuitivnog komandera.

SAZNAJTE VIŠE
GT PLUS

Već od 25.090 €1

Više stila u svakoj vožnji uz upečatljive 18-inčne felne od aluminijumske legure i inteligentni ulazak u vozilo bez ključa kako biste u automobil ušli bez vađenja ključeva iz džepa. 

POSTAVITE IDEALNU TEMPERATURU

DVOZONSKA AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Vi i vaši putnici imate odvojenu kontrolu klime. Nema potrebe za deljenjem iste temperature ako neko od vas preferira visoku temperaturu, a neko drugi nižu.

PARKIRANJE JE OLAKŠANO

KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD

Neka vas ne brine vožnja unazad na parkirno mesto ili u garažu. Kamera za vožnju unazad pomoći će vam da to učinite sasvim sigurno. 

SAZNAJTE VIŠE

originalna mazdina dodatna oprema

konfigurirajte mazdu3 u skladu sa svojim potrebama

Mazda3 je uvijek bila ikona dizajna u svojoj klasi. A s originalnom dodatnom opremom Mazde možete ići korak dalje i konfigurirati svoje vozilo u skladu sa svojim željama i potrebama.

istražite dodatnu opremu

pronađite mazda partnera

Pronađite najbližeg Mazda partnera
 
 

sedite za upravljač

Provozajte se u potpuno novom sedanu Mazda3 i saznajte zašto je tako poseban 

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazde u Srbiji sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.