PAKETI OPREME MODELA MAZDA CX-30

ODABERITE OPREMU

osnovna oprema

Od 22.190 €1

Već sa osnovnim nivooom opreme ni u čemu nećete ostati uskraćeni. Stoji vam na raspolaganju bogati skup dodataka za povećanje aktivne i pasivne sigurnosti, izuzetna udobnost, sistem za zabavu i informisanje sa serijskom navigacijom, pa čak i vrlo kvalitetno ozvučenje sa 8 zvučnika.

led prednja svetla

divan izgled i odlična vidljivost

LED prednja svetla vam neverovatno belim svetlom pomažu da vidite bolje i dalje. Takođe, dobro izgledaju. Elegantna svetla su sastavni deo dizajna Kodo i graciozno se protežu zajedno sa konturama prednjeg branika u odvažan trouglasti motiv rešetke

presvlake od sive tkanine

prefinjen kvalitet i izrada

Presvlake od sive tkanine vrhunskog kvaliteta dostupne su već na osnovnim modelima i odražavaju prefinjenosti putničkog prostora potpuno nove Mazde CX-30. Pritom visokokvalitetni materijali presvlaka pružaju maksimalnu udobnost.

Plus

Od 23.890 €1

Paket Plus podiže udobnost i lakoću korišćenja na novi nivo. Serijski, između ostalog, sadrži pametni ključ, prednje i zadnje parking senzore sa kamerom za vožnju unazad, grejana prednja sedišta i upravljač i 18-inčne aluminijske felne. Za one još zahtevnije, tu su i 4 opciona paketa.

presvlake od crne kože

savršeni spoj luksuznog i sportskog

Presvlake sedišta koje dolaze sa opcionim paketom 'Luxury' izrađene su od crne kože najvišeg kvaliteta, stvarajući izuzetno luksuznu unutrašnjost u novoj Mazdi CX-30. Ovo prožima unutrašnjost odvažnim, sportskim osećajem, nudeći istovremeno umirujuću udobnost.

električno pokretana vrata prtljažnika

otvaranje laganim dodirom

Za brzo i jednostavno utovarivanje i istovarivanje, električno pokretanim vratima prtljažnika upravlja se laganim dodirom – na samim vratima, iz vozila ili elektronskim ključem spolja u blizini vozila.

pronađite mazda zastupnika

Pronađite najbližeg Mazda zastupnika.
 
 

konfigurišite svoju mazdu

Pronađite savršenu potpuno novu Mazdu CX-30 pomoću online konfiguratora.

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazda Srbija sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda zastupnika.

 

Već od 213.169,50 kuna

gt

Od 25.690€1

Nastup sa stilom zagarantovan je uz lakirane 18-inčne aluminijumske felne sa niskoprofilnim gumama, prilagodljiva LED prednja svetla sa dnevnim svetlima karakteristične forme i prefinjene detalje poput unutrašnjeg retrovizora bez okvira i detalja od satiniranog hroma

head-up zaslon s projekcijom na vjetrobran

head-up zaslon s projekcijom na vjetrobran

Važne informacije o vožnji, poput brzine i sigurnosnih upozorenja, dobivate točno u visini vašeg pogleda, pa nikada ne trebate skidati pogled sa zbivanja na cesti ispred sebe.

Duge vožnje bez stresa

Prilagodljivi radarski tempomat

Dok vozite, sustav cijelo vrijeme nadzire udaljenost između vašeg vozila i onog ispred vas, održavajući sigurni razmak. Ova značajka idealna je za duga putovanja autocestama.

PRONAĐITE MAZDA PARTNERA

Pronađite najbližeg Mazda partnera

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

Pronađite savršenu potpuno novu Mazdu CX-30 pomoću online konfiguratora.

gt plus

Od 27.290 €1

I izgled i funkcionalnost i udobnost; spolja će vas impresionirati 18-inčne aluminijumske felne, zatamnjena zadnja stakla i karakteristična LED svetla, a iznutra maziti grejana prednja sedišta i upravljač i kvalitetno ozvučenje. Uz opcione pakete ni jedna želja neće ostati neispunjena

olakšano parkiranje

kamera za vožnju unazad

U buduće, više nećete morati da brinete pri izlasku sa parking mesta ili vožnji unazad u garaži. Sa kamerom za vožnju unazad uvek ćete znati gde se nalazite i na koje prepreke trebate pripaziti.

idealna temperatura

dvozonski automatski klima-uređaj

Nikad više se nećete svađati sa suvozačem ako preferirate neku drugu temperaturu tokom vožnje. Dvozonski automatski klima-uređaj omogućava odvojenu regulaciju temperature za levu i desnu stranu kabine.

pronađite partnera

Pronađite najbližeg Mazda partnera.
 
 

konfigurišite svoju mazdu

Pronađite savršenu potpuno novu Mazdu CX-30 pomoću online konfiguratora.

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.

 

MAZDA CX-30

PREGLEDAJTE ILI UPOREDITE SVE FUNKCIJE

Postupak je vrlo jednostavan: odaberite dva automobila i uporedite njihove cene, glavne funkcije i opremu.

OTKRIJTE
DODATNA OPREMA

PRILAGODITE SVOJU MAZDU

Mazda CX-30 dolazi sa širokim rasponom opcija koje vam omogućuju stvaranje automobila koji je zaista vaš - bez obzira da li želite da prilagodite izgled, prilagodite performanse ili sigurnosne funkcije ili napravite nekoliko ličnih promena u dizajnu.

ISTRAŽITE

OSTANITE U KONTAKTU UZ POMOĆ MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama