veća sigurnost i užitak u vožnji

mazda cx-5 takumi PLUS

proslavite i poboljšajte svoju individualnost

Sigurna vožnja sa stilom. Uz najnoviju evoluciju dizajna KODO: Duša pokreta i inovativnu tehnologiju Skyactiv, svako putovanje će postati nezaboravno pomoću mnoštva posebnih funkcija i bogate opreme. Uživajte u nadograđenoj zaštiti i-Activsense sa LED prednjim svetlima i sistemima kako bi parkiranje i vožnja bili sigurniji i jednostavniji.

KONFIGURIŠI SVOJU MAZDU CX5

veća sigurnost za veće uživanje u vožnji

Poboljšane funkcije i-ACTIVSENSE pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu, npr. parking senzore za parkiranje na uskim parking mestima, prilagodljivi sistem prednjih svetala (AFS) za jednostavniju vožnju noću, jaka LED prednja svetla i inteligentni sistem pomoći pri kočenju u gradu (SCBS-R) kako ne bi došlo do sudara pri niskim brzinama kada vozite unazad.

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazde u Srbiji sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.