Mazda3 hatchback

Odaberite opremu

mazda3 hatchback

osnovna oprema

Već od 20.690 €1

Spretno upravljanje i odlično iskustvo vožnje uz 16-inčne felne od aluminijumske legure, inovativna LED prednja svetla i napredne sigurnosne funkcije iActivsense uključujući inteligentni sistem pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji (SCBS).

head-up displej na vetrobranu

ne skrećite pogled s puta

Pregledajte važne informacije o vožnji, npr. brzinu i sigurnosna upozorenja, tačno ispred vas tako da možete da se fokusirate na vožnju bez spuštanja pogleda. 

SAZNAJTE VIŠE

duge vožnje bez stresa

mazdin radarski tempomat

Tokom vožnje sistem neprestano meri razmak između vas i vozila ispred vas i održava sigurnu udaljenost idealnu za duga putovanja i autoputeve. 

SAZNAJTE VIŠE
plus

Već od 21.990 €1

Odličan automobil za vožnju gradom uz 18-inčne felne od aluminijumske legure i precizno izrađene detalje i inteligentni ulazak u vozilo bez ključa kojim štedite na dragocenom vremenu za ulaz i izlaz iz automobila.

parkiranje je olakšano

kamera za vožnju unatrag

Neka vas ne brine vožnja unatrag na parkirno mjesto ili u garažu. Kamera za vožnju unatrag pomoći će vam da to učinite posve sigurno.

postavite idealnu temperaturu

dvozonska automatska kontrola klime

Vi i vaši putnici imate odvojenu kontrolu klime. Nema potrebe za deljenjem iste temperature ako neko od vas preferira visoku temperaturu, a neko drugi nižu.

SAZNAJTE VIŠE
gt

Već od 23.890 €1

Savršenstvo tehnologije prednjih svetala utelotvoreno u prilagodljivim prednjim LED svetlima sa automatskim prigušivanjem i vožnja noću bez stresa i 8,8-inčni široki centralni displej sa intuitivnim komanderom.

ne propustite važne putne podatke

sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova

Naš sistem vas upozorava na važne saobraćajne znakove čak i kada ih propustite. Na taj način vozićete u skladu sa ograničenjima brzine i propisima i uživati u vožnji. 

osećajte se sigurno na dugim vožnjama

sistem upozorenja vozača na umor

Tokom vožnje sistem proverava način vožnje i upozorava vas ukoliko se za upravljačem osećate umorno.

Saznajte više
gt plus

Već od 25.090 €1

Maksimalna praktičnost, sigurnost i udobnost uz kameru za pogled pozadi za jednostavnije parkiranje i dvozonsku automatsku kontrolu klime pomoću koje vi i vaši putnici možete odabrati idealnu temperaturu.

uđite i izađite s lakoćom

inteligentni ulazak u vozilo bez ključa

Uđite u automobil bez ključeva u džepu. Samo pritisnite prekidač na vratima odnosno pritisnite dva puta kako biste otvorili sva vrata. 

stil i sofisticiranost

18-inčne felne od aluminijumske legure

Iskoristite prednosti primamljivih i neodoljivih 18-inčnih felni od aluminijumske legure koji ne samo da dopunjuju sportski i vrhunski izgled potpuno nove Mazde3, već i doprinose prianjanju i stabilnosti automobila.

SAZNAJTE VIŠE

kombilimuz­ina s 5 vrata mazda3 re­volu­tion / re­volu­tion top

pregledajte ili uporedite sve funkcije
PREGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

originalna mazdina dodatna oprema

konfigurišite mazdu3 u skladu sa svojim potrebama

Mazda3 je uvek bila ikona dizajna u svojoj klasi. A sa originalnom dodatnom opremom Mazde možete ići korak dalje i konfigurisati svoje vozilo u skladu sa svojim željama i potrebama.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

pronađite mazda partnera

Pronađite najbližeg Mazda partnera

sedite za upravljač

Provozajte se u potpuno novoj Mazdi3 i saznajte zašto je tako posebna 

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazde u Srbiji sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.