potpuno nova mazda3

automobil s kojim osećaš

mazda je opsednuta lepotom

U Mazdi ne smatramo da automobil treba samo da vozite. Treba i da ga osećate. Zbog toga je potpuno nova Mazda3 pokazatelj savršene lepote postignute kroz bezbroj sati umetničkog, naučnog i majstorskog rada. Rezultat je užitak u vožnji koji počinje pre nego sednete za upravljač i nastavlja se još dugo nakon završene vožnje. 

test lepote

kako reagujete na lepotu kad je vidite?

Našim dizajnom Kodo – Duša pokreta pokušava se da se stvori veza između automobila i vozača koja se temelji na snažnim osećajima užitka i zadovoljstva. Potpuno nova Mazda3 je savršen primer umetničkog dizajna koji smo testirali tako da smo od ljudi tražili da nose traku za glavu Muse za očitavanje moždanih aktivnosti kako bismo izmerili reakcije kad prvi put ugledaju automobil. 

lepota koja je zaživela na prvi pogled

Uronite u virtuelnu stvarnost kako biste slikovito doživeli način na koji se Mazdinim umetničkim dizajnom Kodo, rukama japanskih umetnika i tehnologijom u čijem je središtu čovek osmišljava automobil koji pobuđuje vaše emocije i od kojeg vaše srce kuca jače. Zamislite kako bi bilo voziti potpuno novu Mazdu3.

inženjering u čijem je središtu čovek

vožnja koja izgleda prirodno kao hodanje

Inženjering u čijem je središtu čovek omogućuje vam da instinktivno imate sve pod potpunom kontrolom. Tim stručnjaka za ergonomiju, vožnju i dizajn sedišta potpuno nove Mazde3 proučavao je karoseriju kako bi pronašli nove načine za prikupljanje podataka o tome kako gume, podvozje i sedišta reaguju na put, čime bi omogućili zabavnu i intuitivnu vožnju. To nazivamo Jinba Ittai – automobil i vozač u savršenom skladu.

sportski i privlačan hatchback sa 5 vrata

Odvažni dizajn Kodo dizajn je sledeće generacije kojim se otkriva privlačna, elegantna i čvrsta karoserija koja je u skladu sa energičnim i sportskim stavom.

DOŽIVI

elegantan i prefinjen sedan

Našom filozofijom „manje je više“ privlačan nizak profil sedana i jasne, čiste linije pobuđuju emocije zrelih vozača koji cene eleganciju. 

DOŽIVI

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazde u Srbiji sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.