MAZDA 6 SEDAN

ODABERITE OPREMU

odaberite opremu

attraction

Već od 28.990 €1

Mazda6 sa paketom opreme Attraction impresioniraće vas zadnjom kamerom koja prikazuje područje iza vozila na novom displeju dijagonale 8 inča

prilagodljiva svetla tokom vožnje krivudavim putem

pretvorite dan u noć

Dinamična svetla osiguravaju još veću zaštitu i udobnost tokom vožnje noću. Zavisno od ugla upravljanja, ta svetla osvetljavaju krivine baš tamo gde je potrebno.

grejani upravljač

udobnost za ruke

Mazda6 sa paketom opreme Attraction impresioniraće vas udobnošću od glave do pete. Grejanje upravljača pomoći će vam da uživate u vožnji tokom hladnih dana.

revolution

Već od 31.090 €1

Monitor sa prikazom od 360°, 19-inčne svetlosrebrne felne od aluminijske legure i digitalni displej i-Activ: ovaj paket Mazde6 dostojan je svog imena. Uživajte u sportskom izgledu uz ekskluzivnu udobnost.

monitor sa prikazom od 360°

potpuna vidljivost

Sistem detektuje okolinu Mazde6 putem četiri kamere, prednje, bočnih i zadnje, i sve to prikazuje na displeju dijagonale 8 inča sistema MZD Connect. Omogućava prikaz iz raznih perspektiva pa tako dobijate realan prikaz okoline za sigurno parkiranje.

led svetla za precizno osvetljenje

najbolji pogled noću

20 LED sijalica u svakom prednjem svetlu omogućuje optimalno odvajanje zatamnjenih područja kako bi vaša vožnja bila bez stresa uz duga svetla bez zaslepljivanja. Precizno stepenovanje omogućuje rano prepoznavanje učesnika u saobraćaju.

revolution top

Već od 35.490€1

takumi plus

Već od 36.990 €1

Presvlake sedišta od smeđe Nappa kože, crna obloga plafona i umetci od pravog Sen drva - svojom plemenitom unutrašnjošću ovaj paket postavlja nove standarde u pogledu udobnosti.

vrhunac prefinjenosti

dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovek

Mazdina izrada nije samo kvalitetna, već pruža i dugotrajan užitak. To je vidljivo i na LCD TFT instrument tabli okruženoj predivnim japanskim drvetom sen koje se tradicionalno koristi u izradi japanskog nameštaja i muzičkih instrumenata.

redizajnirana, nova prednja sedišta presvučena kožom

evoluirane performanse sedišta

Prednja sedišta nove Mazde6 su redizajnirana da budu šira i prilagođenija ljudskom telu radi pružanja dodatne potpore za leđa i izuzetne udobnosti tokom svake vožnje. U kožna sedišta je ugrađen je ventilacioni sistem da bi vožnja bila što udobnija u svim vremenskim uslovima.

dodatna oprema

Vaša Mazda produžetak je vašeg načina života. Prema tome, personalizujte Mazdinu unutrašnjost. Pronađite sve dodatke koji se uklapaju u vaš način života, od mreža i pokrova za teretni prostor do tepiha za sve vremenske uslove.

 

istražite

KONFIGURIŠI SVOJU MAZDU

Otkrijte različite konfiguracije Mazde

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazde u Srbiji sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.