MAZDA CX-3

ODABERITE OPREMU

CHALLENGE

Od 18.990 €

Čim se pomoću tastera za pokretanje/zaustavljanje motora pokrene motor, Mazda CX-3 počinje da otkriva sve čari udobnosti. Klima-uređaj, električni podizači prozora i Mazdin audiosustem sa radiom, USB ulaz i prikaz informacija o vožnji na višenamenskom displeju obezbeđuju apsolutni osećaj prijatnosti (6,2 l/100km; 141 g/km).

KLIMA-UREĐAJ

OPUŠTANJE ČAK I NA VRUĆINI

Visok nivo udobnosti je zagarantovan i tokom vrućih dana: prilagodite temperaturu u unutrašnjosti u skladu sa svojim željama.

MAZDIN AUDIOSISTEM

ZABAVA PO VAŠEM UKUSU

Mazdin audiosistem sa radiom ima AUX i USB ulaze za reprodukciju muzike sa spoljnih uređaja i tastere na upravljaču za upravljanje zvukom

BOLJA VOŽNJA

G-VECTORING CONTROL

G-Vectoring Control poboljšava odzivnost i stabilnost vozila u skladu sa vašim namerama radi poboljšanog prianjanja u krivinama. Uz GVC, Mazda je preduzela još jedan korak prema postizanju savršenog doživljaja vožnje „Jinba Ittai“, „fuziji“ između vozača i vozila.

TAKUMI

Od 19.690 €

Od sportskih aluminijumskih felni, automatske kontrole klime, sistema kontrole brzine i inteligentnog sistema pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji do vrhunske akustike digitalnog DAB radija. 

SISTEM MZD CONNECT

INOVATIVAN SISTEM POVEZIVANJA

Zahvaljujući sistemu MZD Connect putem multimedijalnog komandera ili 17,8-inčnog displeja osetljivog na dodir u boji imate potpun pristup sistemu za komunikaciju i zabavu čak i tokom vožnje. Na taj način ste tokom vožnje uvek povezani sa spoljnim svetom.

AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

SAVRŠENA UDOBNOST TOKOM VOŽNJE

Sistem koji se jednostavno koristi automatski podešava klima-uređaj na željenu temperaturu. Bez obzira na vremenske uslove, vozači i putnici uživaju u udobnoj i opuštenoj vožnji.

NAPREDNI INTELIGENTNI SISTEM

POMOĆI PRI KOČENJU U GRADSKOJ VOŽNJI

Mazdin napredni inteligentni sistem pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji (SCBS) čak i gradsku saobraćajnu gužvu čini opuštenijom. Vozite sa poverenjem, znajući da sistem svodi rizik sudara pri malim brzinama na minimum, a upravo su to najčešće nezgode u gradskom saobraćaju.

REVOLUTION

Od 21.490 €

Ekskluzivnost vlada i najsitnijim detaljima, od nevidljivih tehnologija, npr. sistema pomoći za zadržavanje vozila u kolovoznoj traci, do optičkih postignuća, npr. LED svetala.

LED PREDNJA SVETLA

JAČE OSVJETLJENJE I VEĆA SIGURNOST

LED prednja svetla nisu samo jača, već i bolje osvetljavaju put. Najbolji deo opreme za Mazdu CX-3 u paketu opreme Attraction su i LED svetla za maglu i LED dnevna svetla.

GREJANA PREDNJA SEDIŠTA

UDOBNOST ZIMI

Sistem za grejanje prednjih sedišta vozača i putnika nudi tri postavke za temperaturu i na taj način omogućuje udobnu vožnju čak i tokom hladnih zimskih dana.

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE CX-3

Otkrijte više o Mazdi CX-3. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

SEDITE ZA UPRAVLJAČ

Doživite sami osećaj vožnje u Mazdi CX-3.

PROBNA VOŽNJA